Biltvätt Säter

Biltvätt Säter

Dalablank Service AB är det självklara valet när det gäller professionell biltvätt i Säter. Vi är specialiserade på att ge din bil den bästa möjliga rengöringen, både utvändigt och invändigt.

Vårt team av erfarna biltvättproffs använder bara de senaste teknikerna och produkterna för att ge din bil en grundlig och effektiv rengöring. Vi använder oss av högkvalitativa rengöringsmedel och utrustning för att ta bort all smuts, damm och insekter från bilens yta. Vi tvättar också fönster, speglar, fälgar och däck för att ge din bil en fullständig och professionell rengöring.

Biltvätt Säter

Vilka vi är

Dalablank Service AB är ett företag som erbjuder olika typer av fordonsrelaterade tjänster i Dalarna, Sverige. Företaget grundades För många år sedan och har sedan dess blivit en populär destination för bilägare som söker professionell hjälp med att ta hand om sina fordon. Företaget har ett starkt fokus på kundnöjdhet och strävar efter att erbjuda hög kvalitet på sina tjänster

Vad vi gör

Dalablank Service AB erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive rekonditionering, bilvård, däckservice och felsökning. Deras erfarna personal är välutbildade och kunniga inom fordonsunderhåll och använder sig av modern utrustning och teknik för att ge kunderna bästa möjliga service.

VÅRA TJÄNSTER

Bilpolering

Bilpolering är en process som används för att återställa en bilens yttre yta och ge den en glänsande och blank finish. Poleringen kan göras för att ta bort små repor, missfärgningar eller andra ojämnheter som kan finnas på bilens yta.

Bilrekond

Bilrekonditionering, eller bilrekond, är en process som används för att göra en bil ren, fräsch och som ny igen. Bilrekonditionering omfattar en noggrann rengöring av bilens interiör och exteriör, och inkluderar ofta också rengöring och behandling av bilens motor och chassi.

Biltvätt

Biltvätt för hand är en metod för att rengöra en bil manuellt genom att använda en kombination av vatten, tvättmedel och en mjuk borste eller svamp. Detta är en populär metod för bilvård eftersom den ger en mer direkt kontroll över tvättprocessen och gör det lättare att noggrant rengöra svårtillgängliga områden.

Bilverkstad

Vi har en bilverkstad med kvalificerad personal som består av mekaniker och tekniker för att underhålla din bil i perfekt skick. Vi använder oss av specialiserade verktyg, medel och utrustning för att utföra reparationer och underhåll.

Lackförsegling

Lackförsegling är en process som används för att skydda en bilens lack mot skador och missfärgningar. Processen innebär applicering av en skyddande beläggning på bilens yttre yta för att förhindra att smuts, syror, UV-strålar och andra element som tränger in i bilens lack.

Dalablank Service AB

CARUSOVÄGEN 4, 783 90 Säter
070-373 40 86